Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Lyckas med sociala medier 2022 - period av förändring

Sociala medier är just nu inne i en intensiv förändringsfas. Med fokus på video, användarnas integritet och förändrade algoritmer, har det gett användarna helt andra förutsättningar för att lyckas nå ut på sociala medier.
Att nå ut på sociala medier blir allt svårare utan köpta medel. Men det är inte bara synlighet man kan få med hjälp av annonsering i sociala medier. Med köpt annonsering kan du även driva trafik till din webbplats eller webbshop samt skapa mer försäljning.
Nu ger vi dig chansen att lyssna på Digitalsnack när de vid två tillfällen under oktober månad håller i seminarier kring hur man lyckas i sociala medier 2022.

Föreläsning 1: 11 oktober 8.30 - 9.30
Nya förutsättningar för att lyckas med sociala medier. Cecilia från Digitalsnack kommer berätta om de senaste förändringarna inom sociala medier. Och hur du kan bygga upp en framgångsrik strategi för att fortsatt får effekt i sociala medier!

Föreläsning 2: 18 oktober 8.30 - 9.30
Möjligheter med annonsering på sociala medier. Jenni från Digitalsnack kommer berätta om vilka möjligheter som finns med annonsering på sociala medier, fallgropar och måsten för att lyckas!

HUR DET GÅR TILL
Föreläsningarna sker digitalt och är öppna för alla. Länk till föreläsningarna skickas ut separat inför varje tillfälle. Efter föreläsningarna ges du möjlighet att anmäla dig till en fördjupad coaching tillsammans med Digitalsnack. Det sker vid tre tillfällen där ni tittar på ert nuläge, sätter en handlingsplan och följer upp arbetet vid det avslutande tillfället. OBS! Den fördjupade coachingen är endast tillgänglig för bolag inom Kalmar län.
Du kan anmäla dig till coachingen redan nu till hanna.hagg@almi.se

Digitalsnack social mediebyrå är en prisbelönt fullservicebyrå inom sociala medier. Digitalsnack drivs av Cecilia Victoria Kärrberg och Jenni Laapotti, tillsammans har de även podcasten Digitalsnack som är Sveriges största inom sociala medier

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation hanna.hagg@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 11 okt

kl. 08.30–09.30

Sista anmälningsdag den 9 oktober 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig