Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Hur kan du använda AI och ChatGPT i din verksamhet?

Vi har nog alla hört talas om AI och kanske framför allt ChatGPT den senaste tiden. Men vad är det egentligen? Och hur kan jag använda det i min egen verksamhet? Behöver jag vara väldigt tekniskt kunnig för att förstå eller går det bra ändå?
 
Under en inspirerande och lärorik föreläsning får vi lära oss mer om ämnet tillsammans med experten Anders Bjarby, Brattoo AB.
Anders har mångårig erfarenhet av AI och big data och intresserande sig tidigt för hur vi som användare kan dra nytta av den nya tekniken på bästa sätt.
Här behövs inga förkunskaper, Anders ger oss en bakgrund till AI, förklarar hur ChatGPT fungerar och visar på praktiska exempel som kan underlätta för företagare i vardagen.

Träffen äger rum den 20/4 kl. 08.00 – 10:00 på Calmar Stadshotell för nätverkets medlemmar. Är du inte medlem i nätverket men intresserad av ämnet är du varmt välkommen att lyssna in digitalt via Teams. Länk översänds separat inför föreläsningen.

När: torsdag 20/4
Tid föreläsning: Kl. 08:00 – 09:00, föreläsningen startar kl. 08 så var gärna på plats/logga in i god tid
Tid för diskussion nätverkets medlemmar: Kl. 09:00 - 10:00
Plats: fysiskt för nätverkets medlemmar på Calmar Stadshotell, digitalt på Teams för alla andra som är nyfikna och vill lyssna
Pris: kostnadsfritt

För ytterligare information, vänligen kontakta
Hanna Hägg, rådgivare Almi Kalmar län,
070-572 81 03, hanna.hagg@almi.se
Sarah Berg, kommunikatör Almi Kalmar län,
072-202 25 97, sarah.berg@almi.se


Nätverket Femprenör grundades i Kalmar 2022 av Almi Kalmar län som ett affärsnätverk med fokus på business och en inkluderande företagsresa. Mångfald, välinvesterad tid och kunskapsutbyte är ledord.

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa hållbart. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser, som etablerade företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.
 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation sarah.berg@almi.se
Plats

Calmar Stadshotell & digitalt

Kalmar & digitalt

Datum

Tor 20 apr

kl. 08.00–09.00

Sista anmälningsdag den 17 april 2023
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig