Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet

Under två tillfällen kommer du tillsammans med andra företagare som driver bolag få utbyta tankar och erfarenheter samt få verktyg att använda i din verksamhet.
Att leda företag kan upplevas ensamt, men många frågor är gemensamma med andra företagare. Workshopserien är tänkt att ge dig god koll på ditt företags ekonomi så att du sen ska kunna kontrollera om du följer din ekonomiska plan och rör dig mot dina mål. 

3 oktober - Tycker du att du har försäljning men inga pengar på kontot?
Vi går igenom och förklarar hur en resultat- och balansräkning är uppbyggd och vad som är viktigt för att förstå kassaflödet. 

25 oktober - Har du koll på intäkter och kostnader och vad kan du göra om det inte går som du har tänkt dig? Tar du rätt betalt och har du koll på dina kunder och leverantörer?
Vi blandar teori och praktik och du får börja arbetet med företagets ekonomiska plan samt att vi tittar på ekonomi som styrmedel.

Datum & Tid:
3 oktober kl 08.30-12.00, Fyrklövern, Tebogatan 3, Skutskär
25 oktober kl 08.30-12.00, Fyrklövern, Tebogatan 3, Skutskär

Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare erbjuds mellan träffarna. Du får då möjlighet att titta på vad som driver just ditt företags lönsamhet och tillväxt samt utveckla företagets ekonomiska plan. 

Frågor:
Kontakta jennie.ekegren@almi.se eller carolin.hellstrom@almi.se 

Workshopen är en del av Framgångslyftet, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation jennie.ekegren@almi.se, carolin.hellstrom@almi.se
Plats

Tebogatan 3

Skutskär

Datum

Tis 03 okt

kl. 08.30–11.30

Sista anmälningsdag den 29 september 2023
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig