Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Grunderna i digital marknadsföring - Kalmar

Att ha en förståelse för marknadsföring via sökmotorer, och sociala kanaler, är avgörande för ditt marknadsarbete. En del arbete kan du göra själv, en del är bra att känna till för att bli en bättre beställare gentemot en webbyrå eller social media-byrå.
 
I denna workshop går vi igenom det allra mest grundläggande inom sökmotoroptimering för att du ska kunna synliggöra din verksamhet i sökmotorerna. Vi går igenom begrepp som är viktiga att känna till, reder ut vad de betyder och pratar om vad du rent praktiskt kan göra själv.

Vi pratar om skillnaden mellan organisk och betald trafik, vad det innebär att arbeta organiskt med sin sajt och vad man kan göra själv för att ge sin hemsida bästa möjliga förutsättningar.

Vi pratar också om sociala medier, hur man kan tänka kring kanalval, arbetssätt för att få en kontinuitet i arbetet, när på dagen man ska publicera och hur man kan bygga upp en egen, långsiktigt hållbar strategi.
Du får också möjlighet till reflektion kring din egen verksamhet och möjlighet att börja skapa en plan för just ditt företag.
Som en del av workshopen pratar vi också om affärsutveckling kopplat till hållbarhet. Hur hållbara är ni idag? Inom vilka områden? Vad skulle ni kunna utveckla mer för att bli än mer effektiva i ert hållbarhetsarbete?

Plats: Almi Kalmar, Barlastplan 4
Pris: Kostnadsfritt
Frågor: besvaras gärna av rådgivare Max Alterot, max.alterot@almi.se

 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation sarah.berg@almi.se
Plats

Barlastplan 4

KALMAR

Datum

Tis 17 okt

kl. 08.30–11.00

Sista anmälningsdag den 13 oktober 2023
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig