Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Den psykologiska kraften - acceleratorn för affären

Varmt välkommen till Varberg på frukostseminarie med Almi och Stefan Almér, Vd på Stayfun.
Det är ett faktum att vi psykologiskt och omedvetet påverkar vår omgivning, våra relationer, våra handlingar och våra resultat. Tyvärr ofta med en begränsande effekt. Som människor tenderar vi nämligen att omedvetet stå i vägen för oss själva, privat som professionellt. Likt döda vinklar i vårt synfält saknar vi fast mark under fötterna i vissa lägen och vi förlorar förmågan att respondera/agera ändamålsenligt. Exempelvis att se in i nästa affärsparadigm och på ett tidigt stadium fånga möjligheter.
 
Vårt omedvetna ledarskap kostar oss massor i form av uteblivna resultat, begränsad expansion samt samarbetsproblem och olika former av lidande på mellanmänsklig nivå. Att bli en medveten ledare som både driver en effektiv organisation och bygger en stark kultur inifrån och ut har väldigt lite med erfarenhetsgenererad kunskap att göra. Det vilar istället nästan fullständigt på våra psykologiska förutsättningar och vår personliga utveckling.
 
Under frukostseminariet för vi en dialog om den psykologiska dimensionens påverkan och betydelse för våra affärsverksamheter nu och framåt in i nästa affärsparadigm.

Varmt välkommen!
 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation maja.gavie@almi.se
Plats

Ventilo 2.0

Varberg

Datum

Fre 15 dec

kl. 07.30–09.00

Sista anmälningsdag den 11 december 2023
Platstillgång Få platser kvar Anmäl dig