Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Hur kan du använda AI och ChatGPT i din verksamhet?

  Arrangör: Kalmar Vi har nog alla hört talas om AI och kanske framför allt ChatGPT den senaste tiden. Men vad är det egentligen? Och hur kan jag använda det i min egen verksamhet? Behöver jag vara väldigt tekniskt kunnig för att förstå eller går det bra ändå?
   
  Kalmar & digitalt Platser kvar
 2. Sökmotoroptimering & Sociala Medier – gör det själv!

  Arrangör: Kalmar Att ha en förståelse för marknadsföring via sökmotorer, och sociala kanaler, är avgörande för ditt marknadsarbete. En del arbete kan du göra själv, en del är bra att känna till för att bli en bättre beställare gentemot en webbyrå Webb Platser kvar
 3. Prata ekonomiska - få bättre koll på ditt företags ekonomi

  Arrangör: Kalmar Nu ger vi dig möjlighet att, digitalt, lära dig mer om ditt företags ekonomi på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Du får också hjälp av Almi med att simulera olika framtida scenarios. Vi erbjuder två korta utbildningstillfällen, då du kan sitta var du vill. Webb Platser kvar
 4. Välkommen till Femprenörsdagen 2023

  Arrangör: Kalmar Almi Kalmar län bjuder in till en inspirerande förmiddag tillsammans med några av Sveriges främsta föreläsare på temat entreprenörskap, kvinnor som driver företag och hur man vänder motgång till framgång och drar nytta av dagens trender och tekniska utveckling.
   
  Kalmar Platser kvar