Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Workshopserie ARUBA

  Arrangör: Jönköping Attrahera – Rekrytera – Utveckla – Behålla – Avveckla personal

  Har du märkt av svårigheter att hitta rätt kompetens när du vill rekrytera till ditt företag? Vad kommer att hända framöver? Frågorna kring personal är många och du är inte ensam om att ställa dem!
  Plats meddelas senare Platser kvar
 2. Hållbarhetsrapportering och EcoVadis - fördjupning

  Arrangör: Jönköping   
  Kraven på att kommunicera och rapportera sitt hållbarhetsarbete ökar. Nyligen klubbades EU direktivet CSRD igenom, vilket innebär högre krav på kvalitet och transparens på hållbarhetsrapporteringen för stora företag. Något som även kommer att påverka länets små- och medelstora företag.
  Värnamo Platser kvar
 3. Vart är konjunkturen på väg? Hur påverkas du som företagare?

  Arrangör: Jönköping   
  Lyssna till Sven-Olov Daunfeldt, Svenskt Näringslivs chefsekonom, om energikrisen, kriget i Ukraina, en vikande konjunktur - och hur det påverkar dig som företagare.
  Jönköping Platser kvar
 4. Hållbara affärer i dag och i morgon

  Arrangör: Jönköping    
  En workshop med fokus på hållbara affärer - nu och i framtiden! Här kommer vi att varva teori med praktiska övningar, erfarenhetsutbyte, reflektion och grupparbeten som bygger på hög interaktivitet bland er som deltar.
  Jönköping Platser kvar
 5. Äga drömmen, leva livet - inspirationskväll

  Arrangör: Jönköping   
  Årets tema är HÅLLBAR GENOM LIVET och under kvällen medverkar flera intressanta talare från olika verksamheter, bl.a. Vanajah Siva, Eva Grune, Sandra Furulund och Åsa Juneström. Insikter, underhållning och härlig stämning utlovas!
  Jönköping Platser kvar
 6. Smart digital marknadsföring

  Arrangör: Jönköping I en workshopserie, uppdelad på sex tillfällen, får du lära dig att förstå dina kunders köpresa och de olika steg som du behöver ha kontroll över för att stärka din affär med hjälp av digital marknadsföring. Webb Platser kvar
 7. Nätverkande & inspiration - tema företagande och innovation

  Arrangör: Jönköping   
  Almi, Nyföretagarcentrum och Science Park bjuder in till en lunchträff där du får möjlighet att träffa oss, få inspiration och utbyta erfarenheter med både företagare och blivande företagare.
  Eksjö Platser kvar
 8. Växa smart marknad

  Arrangör: Jönköping   
  Har ditt företag ambitionen och viljan att vässa er konkurrensförmåga?

  Genom att delta i strategigruppen 'Växa smart marknad' kommer du att arbeta fram en strategisk plan och affärs-/marknadsplan för ditt företags utveckling. En plan som leder till bättre struktur, tillväxt och ökad lönsamhet i ditt företag.
  Plats meddelas senare Platser kvar