Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Föreläsningsserie: Ari Riabacke

  Anmälan stänger 12:50.

  Almi bjuder in till en föreläsningsserie om: Nya förutsättningar / Nya möjligheter
  Webb Platser kvar
 2. När galna idéer blir succé, föreläsning med Mikael Genberg

  Har vi lärt oss något av 2020? Vad var det egentligen som hände förra året och hur ser framtiden ut för oss företagare 2021. Men man kan kanske hitta lite inspiration ändå, i diskussionen kring vissa konstanta principer och tankemönster. Saker som gäller både före, efter och under Corona. Speciellt om de presenteras på ett intresseväckande sätt.


  Mikael Genberg har en bakgrund som traditionell konstnär men för drygt tio år sedan utvidgade han sin vision till att kombinera sitt konstnärskap med entreprenörskap och projekt ingen trodde var möjligt. Men sina innovativa, fantasifulla och helt fantastiska hotellkedja tog han världen med storm. Trädhushotellet Hacke Hackspett, undervattenshotellet Utter Inn, Ooops hotell, Zanzibar undervattenshotell och Closette Kameleon är några av hans skapelser de senaste åren. I ett annat projekt byggde han ett hus på Globen som blev en populär turistattraktion i Stockholm. Hans senaste projekt är att sätta ett hus på månen! Men inget av dessa projekt hade varit möjliga om inte Mikael haft förmågan till samarbete, vara lösningsorienterad och hitta nätverk som hjälper honom.
  Med stor internationell erfarenhet rör han sig obehindrat mellan branscher, skapar osannolika samarbeten mellan människor från olika företagskulturer och kompetensområden och hamnar i roller han aldrig föreställt sig.
  Genbergs föreläsningar ifrågasätter gängse betraktelser av kreativa processer, framgångar och misslyckanden på ett avväpnande, underhållande sätt som lämnar åhörarna med ett leende på läpparna och tanken att i morgon då dj-r.

  Några av åhörarna röster om Mikaels inspirationsföreläsningar:

  "Fantastisk! Blandar inredning, design och knasigheter"
  "Lysande! Perfekt för entreprenörer."
  "Jättenöjd. Han är charmig och har ett budskap som han för fram på ett bra sätt: att inget är omöjligt, att ha målsättning och jobba strategiskt så kan man uppnå omöjliga mål!"
   
  Webb Platser kvar
 3. Trendspaning i det nya normala del 1: Henrik Mitelman

  Omvärlden förändras snabbare än någonsin och under pandemin har nästan alla företag behövt göra stora anpassningar och ställa om. För att bringa klarhet i det nya normalläget har Almi Kronoberg bjudit in experter som under tre digitala livesändningar kommer dela med sig av insikter och inspiration kring hur du och ditt företag bör agera på rådande omvärldsförändringar och trender. Webb Platser kvar