Attraktiv arbetsgivare

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 27 aug. kl. 13.00–16.30

Sista anmälan:
fredag 23 augusti 2024

Plats:
Storuman/Sorsele, Plats meddelas senare
Anmäl dig Arrangör: Umeå

Attraktiv arbetsgivare

Med den snabba utvecklingen i norra Sverige är det stor konkurrens kring arbetskraften. För att vara attraktiv som arbetsgivare behövs ett strategiskt och långsiktigt arbete även om behovet är akut. Programmet är en kombination av föreläsningar och workshops som ger dig verktyg för att attrahera, utveckla och behålla kompetens.

VAD GER PROGRAMMET DIG?
• Förståelse för rekryteringsutmaningar
• Förutsättningar för en rekryteringsstrategi
• Nya perspektiv på personalutveckling
• Förmåga att formulera ditt arbetsgivarerbjudande
• Kunskapsdelning och tips från andra företagare
 
VEM RIKTAR SIG PROGRAMMET TILL?
Programmet passar dig som leder ett företag och/eller är ansvarig för rekryteringsprocessen på företaget och som inte vill låta kompetensbrist vara ett hinder för ditt företags tillväxtpotential.

FYRA TILLFÄLLEN
Vi startar med en inspirationsföreläsning av Svante Randlert, en av landets mest anlitade talare och konsulter inom området samt författare till boken ”Drömarbetsgivare”. Svante kommer b.la. att prata om varför förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Han delar även med sig av inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren. Föreläsningen är digital och genomförs som en introduktion inför den första gruppträffen. Den första fysiska gruppträffen i Storuman/Sorsele är planerad till den 27 augusti och den följs av ytterligare två träffar.


Läs mer om upplägg och innehåll!

Välkommen med din anmälan!