Så lyckas du med e-handel i Norge och Tyskland

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 12 mars kl. 09.00–10.30

Sista anmälan:
måndag 11 mars 2024

Plats:
Webb, Webb
Anmäl dig Arrangör: Visby

Så lyckas du med e-handel i Norge och Tyskland

Två av Sveriges största exportmarknader är Norge och Tyskland - men vad krävs för att lyckas med sin e-handel i just dessa länder?
 

Tillsammans med MakesYouLocal arrangerar Almi, genom projektet Beglobal, en digital föreläsning med fokus på Norge och Tyskland. Med hjälp av lokala e-handelsexperter får vi fördjupade landspresentationer om två av Sveriges största exportmarknader.

Vad finns det för likheter och olikheter mellan dessa marknader och vilka nycklar behöver du för att lyckas här som e-handlare? Dessa frågor kommer du att få svar på och efter föreläsningen kommer du att ha samlat på dig konkreta tips som du direkt kan applicera på ditt arbete när du ska nå respektive marknad.

Detta webinar riktar sig till företag som:
• Inte har någon e-handel i dag men vill komma igång att sälja internationellt och är nyfikna på den tyska och norska marknaden.
• Har en webshop men inget internationellt fokus i dag och är nyfikna på den tyska och norska marknaden.
• Har kommit igång med e-handel internationellt men vill växla upp mot Tyskland och Norge.

Låter det som något för dig? Anmäl dig direkt nedan!

Om MakesYouLocal
Sedan 2010 har MakesYouLocal hjälpt över 1 000 företag på deras resa mot internationalisering. De hjälper kunder på 15 olika marknader och har kontor i Danmark, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om det här: Beglobal
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

..............................................................................................................................

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett digitalt avtal, genom tjänsten Scrive, där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett framtida konkurrenskraftigt bolag. Därför går vi alltid - tillsammans med dig - igenom vad hållbarhet är för ditt företag. Arbetet inleds med att ni besvarar en rad frågor och att vi sen bokar in ett kortare möte för att diskutera vad ni bör fokusera på och vad som kan vara ett lämpligt nästa steg.

.............................................................................................................................