Connect - inspireras med dig i centrum

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Ons 28 feb.kl. 16.00–18.30

Sista anmälan:
måndag 26 februari 2024

Plats:
Karlskrona, The Pot, Word Trade Center, Blekingegatan 1
Anmäl dig Arrangör: Karlskrona

Connect - inspireras med dig i centrum

En inspirerande och interaktiv upplevelse där du står i centrum

Driver du ett företag, funderar på att starta ett eller sitter inne på en massa idéer? Välkommen till Connect - en unik chans att växa både professionellt och personligt och bli fullmatad med inspiration, kunskap och engagemang.

Vad hittar vi på?

Meet a Mentor:
Boka in en 15-minuters session med en av våra 8 mentorer och få stöd och hjälp kring alla dina frågor om att starta bolag och bygga karriär.

Master Mind Corner:
Lägg upp din fråga på bordet och få värdefull feedback från en panel av 5 mentorer. Varje session varar ungefär 15 minuter och är en chans att fånga nya perspektiv.

Snack-Chat Station:
Nätverka över något att äta eller en kopp kaffe. Den perfekta platsen för avslappnade samtal och en chans att knyta lite nya kontakter.

Ping Pong Tournament:
Delta i en fartfylld pingisturnering. En perfekt blandning av sport och nätverkande som garanterar många härliga samtal och skratt.

Speed Dating with Question Cards:
Gillar du inte traditionellt mingel? Våra frågekort hjälper dig att bryta isen och få igång samtalet - alltid med en mentor till hands för stöd.

Anmäl dig till Connect idag och ge din utveckling en skjuts! 

Arrangörer:

Connect är en del av projektet "Främja entreprenöriell vilja och förmåga i Blekinge" med aktörerna Almi Blekinge, Coompanion Blekinge och Ung Företagsamhet Blekinge Bromölla med finansiering av Region Blekinge och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Medarrangörer är även The Pot Community, Affärsverken och BTH.