Exportfrukost i Anderstorp 3/9

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 03 sep. kl. 07.30–09.00

Sista anmälan:
tisdag 3 september 2024

Plats:
Anderstorp, Terassvägen 1
Anmäl dig Arrangör: Jönköping

Exportfrukost i Anderstorp 3/9

Inspireras av Fastys exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi tillsammans med Enter Gislaved och Swedbank bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 3 september kl. 07:30-09:00 hos Fasty i Anderstorp.

I snart 50 år har Fasty tillverkat spännremmar och andra produkter för surrning av lättare lastning och packning. Företaget jobbar redan aktivt på den internationella marknaden med mer än 40 % av sin försäljning utanför Sverige. De arbetar främst mot industrisektorn, både direkt mot större kunder och via olika partners inom gör-det-själv-sektorn, men de säljer också till konsumenter via partners och direkt genom Amazon.

Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Kenneth Lundberg, VD på Fasty som kommer att berätta om företagets exportresa och dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar.

Som en del av Fastys exportresa har de samarbetat med Beglobal under flera år senaste året, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier samt fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal en accelerator för företags internationella satsningar.

När? 3/9 kl 07.30-09.00
Var? Fasty, Terrassvägen 1, Anderstorp
Vi bjuder på frukost!

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu 

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.