Startguiden

- starta eget på rätt sätt

Att förverkliga sin idé och starta företag är spännande, men hur gör man för att i möjligaste mån ‘säkra’ framgång och undvika fallgropar och misstag? I Almis guide ‘Startguiden – Starta eget på rätt sätt’, som du kan ladda ner här bredvid, får du svaren.

Det är viktigt att tidigt testa affärsidén på de tilltänkta kunderna. En bra start är att få en översikt av idéns hållbarhet genom att fylla i vår Lean Canvas-mall. Det är dessutom en fördel om du kan komma igång med försäljningen så fort som möjligt.

Kanske behöver du inte ens producera något före försäljningen utan kan ta upp ordrar i förskott och leverera efter produktion? Den metoden är vanlig inom crowdfunding-världen, och därmed kommer vi in på sådant som budget och finansiering. ‘Starta eget på rätt sätt’ går igenom alla alternativ.

Guiden tar även upp val av bolagsform, vad du ska tänka på om ni är flera som startar företaget ihop, namnval, patentfrågor, prissättning, marknadsföring, personalfrågor och allt annat du behöver fundera på när du vill sjösätta ditt företag och göra dina idéer till verklighet.

Fyll i nedanstående uppgifter för att ladda hem Startguiden helt kostnadsfritt

Är du: