“Vi vill lära känna ditt företag”

Publicerat:

14 dec. 2023, 02:02

Nyhet

Oavsett vilken bransch du verkar inom eller om du är verksam i ett mindre eller större företag påverkas du säkert av konjunkturen och känner av kyligare tider.

Kanske behöver du ett bollplank? Eller är ditt företag i behov av finansiering i form av lån eller riskkapital?

Då tar vi gärna ett första möte med dig för att lära känna just ditt företag och ta reda på vad du behöver eller vilka utmaningar du står inför.
Vi ger näring till Sverige genom att ge näring till Sveriges små och medelstora företag

Almi AB ägs av staten och ända sen starten 1994 har vi funnits till för alla svenska små och medelstora företag – oavsett om du är ett enmansföretag, har 249 anställda eller var i landet du och ditt företag finns. Vårt uppdrag är helt enkelt att både främja utveckling i små och medelstora företag och stimulera nyföretagande. Allt i syfte att skapa hållbar tillväxt.

När pandemin slog till var vi snabba på att ställa om för att möta dina och andra företagares behov, bland annat genom nya anpassade lån och tjänster.

Vi har ett fortsatt utmanande läge idag – en svag krona, krig i Europa, en pågående klimatkris och nya lagkrav. Några av alla utmaningar som du som företagare berörs av samtidigt som du varje dag måste göra ditt yttersta för att driva företaget framåt.

Rusta ditt företag för framtiden – boka möte med en Almi-rådgivare

Vårt bästa råd till dig som känner igen dig är att boka in ett möte med någon av våra rådgivare – idag. Vi finns representerade i hela landet och vi träffas gärna både fysiskt och digitalt. Vi har både kompetens och resurser för att stötta dig i att identifiera och prioritera vad som är ditt nästa steg. Både för att säkerställa att ditt företag rustar sig för framtiden och har möjlighet att vara långsiktigt hållbar.

Ibland är det inte Almi som har den lösning som du och ditt företag behöver. Då kan vi tack vare vårt stora nätverk hjälpa dig vidare genom att hänvisa till en annan aktör som kan hjälpa dig med din fortsatta utveckling.

För visst handlar företagandet inte bara om att överleva idag och imorgon? Vi, precis som du, vill att du och ditt företag är väl rustade och är en del av Sveriges näringsliv även i framtiden.