Hej Johanna Lindgren!

Publicerat:

19 juni 2024, 01:00

Nyhet

Hej Johanna och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du och vad kommer du att arbeta med hos oss?

Mitt namn är Johanna Lindgren, och jag kommer att arbeta som affärsrådgivare här på Almi i Västerås. Min främsta uppgift blir att stödja företag i tidiga skeden och hjälpa dem att växa och utvecklas. Utöver detta kommer jag att engagera mig i våra nätverksträffar, såsom "I fokus med Almi" och "By Women B".

Jag ser verkligen fram emot att få följa och bidra till företagens utvecklingsresor och allt som det innebär.

Vad gjorde du innan du började på Almi? 

Innan jag började på Almi har jag tillägnat mig två kandidatexamen, en inom innovation och en inom företagsekonomi. Dessa studier har gett mig en gedigen grund i både kreativa och affärsmässiga aspekter av företagande. Under min utbildning inom innovationsteknik har jag utvecklat mina färdigheter i att identifiera och implementera nya idéer och teknologier, medan min utbildning i företagsekonomi har gett mig en djup förståelse för affärsstrategier, ekonomi och marknadsföring. Utöver det har jag arbetat med olika projekt där jag har kunnat tillämpa mina kunskaper i verkliga affärssammanhang.

Jag ser verkligen fram emot att få följa och bidra till företagens utvecklingsresor och allt som det innebär.

Johanna Lindgren

Vilka erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Det jag tar med mig från tidigare erfarenheter är vikten av att samarbeta och lära av varandra, som team kan man nå nya mål och utvecklas tillsammans, något som jag även vill förmedla till våra kunder och företagare runt om i Mälardalen. Genom olika erfarenheter kan team byggas och kunskap utbytas. 

Vad ser du mest fram emot i din nya roll på Almi?

Jag ser fram emot mötet med företag och företagare runtom i Mälardalen och att erbjuda företagen värdefull affärsrådgivning, finansiering, och tillgång till ett omfattande nätverk i deras individuella resa. Att vi tillsammans på Almi kan hjälpa företagen att övervinna hinder, utnyttja möjligheter och nå sina mål för att skapa allt fler hållbara och innovativa bolag. 

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Almi spelar en betydande roll för såväl våra företagare som för samhället i stort. Genom gedigen affärsrådgivning och finansiering kan företag erbjudas den hjälp de behöver via Almi för att våga satsa på sina idéer som genererar fler hållbara och innovativa företag.  


Något motto i livet?

Att se möjligheter snarare än utmaningar. 

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Ni är välkomna att höra av er via mail, telefon eller LinkedIn!