Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Ett första möte med Almi

Vi på Almi vill träffa dig som har ett etablerat företag med tillväxtambitioner. Under ett kostnadsfritt möte ser vi vad just ditt företag behöver. Vi har en stor palett av affärsutvecklingstjänster och lån som skapar tillväxt i företag.

Under 2019 tog 10 500 svenska företag del av Almis affärsutvecklingstjänster. 3 300 företag beviljades lån på totalt 2 miljarder kronor.

 

Vi vet att det ibland kan kännas ensamt som företagare – hur många anställda du än har. Oavsett ditt företags behov startar alltid vår första kontakt med ett möte som leds av en erfaren rådgivare hos Almi.

Under mötet går vi bland annat igenom:

  • Företagets affärsidé, möjligheter och dina ambitioner att få ditt företag att växa.
  • Företagets behov av det Almi har att erbjuda.

Ett första möte med Almi kan vara början på en ny spännande resa för företaget. Båda parter ska få en bild av varandra. Vi på Almi är intresserade av var företaget befinner sig och vilka utmaningar verksamheten står inför. Eftersom Almi inte har något eget vinstintresse står alltid företagets resa och utveckling främst.

 

Almi kan bidra på flera olika sätt under ditt företags tillväxtresa, via affärsutvecklingstjänster och lån. Ju större potential för tillväxt som ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

 

Som företagare har du allt att vinna på ett förutsättningslöst möte med oss. Låt oss hjälpa dig att lyfta blicken och se hur du kan skapa de bästa förutsättningarna både för dig och ditt företag.

 

Fyll i formuläret nedan så blir du kontaktad av oss där vi ser om ett första möte är bra för just ditt företag. Kontakta oss direkt!

Kontakta oss

Har du ett registrerat bolag?
Vad handlar ditt ärende om?