Din guide till internationella affärer

Exportcenter Väst ett regionalt samarbete som vill göra det lätt för västsvenska företag att göra internationella affärer. Du får en väg in till flera aktörer som erbjuder kunskap, expertis och nätverk på nya marknader.

Vilket kompetensprogram passar dig?

Har du precis börjat fundera på att försöka växa internationellt? Eller är du redan etablerad utomlands och vill växa vidare? Vi erbjuder fyra olika kompetensprogram som passar just dina behov. Allt från en expertcoachning på 45 minuter till ett strategiskt tillväxtprogram med inriktning på export.

Exportboost - 45 min

Exportboost är ett snabbt och effektivt format som ger dig som företagare tillgång till samtliga experter vid ett tillfälle. Under 45 minuter deltar du i ett digitalt möte och allt ljus är på dig, ditt företag och din exportutmaning. Ett slags draknäste för exportstöd.

Exportredo - 4 mån

Är du på väg att lansera ditt erbjudande internationellt? Testa dina planer och lär dig mer innan du tar steget. Du som driver ett mindre eller medelstort företag får tillgång till exportproffs hos Almi Väst och Business Sweden. Vi inspirerar i grupp och coachar dig individuellt.

Exportprogrammet - 9 mån

Vill göra en riktigt seriös satsning? Exportprogrammet riktar sig till små och medelstora företag som exporterar idag och vill ta nästa steg i sin internationella expansion. Nätverka med andra, öka kompetensen och få individuellt stöd från experter.

Strategigrupp export - 11 mån

Vill du identifiera områden för att maximera företagets exportaffär? I programmet Strategigrupp export utvecklar du affären tillsammans med erfarna rådgivare och företagare i samma situation. Du kan välja individuell coachning som tillval.

Möt experter inom internationell handel

Exportcenter Väst  består av tio av Sveriges främsta exportfrämjande organisationer, som samverkar regionalt för att underlätta för dig som exportör och importör. Vi erbjuder stöd inom fyra kompetensområden.

Jag vill bli kontaktad av en exportrådgivare från Almi

Tack för att du anmält ditt intresse!
Vi kontaktar dig inom kort!

/Almi Väst