Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Hej företagare!

Vill du ta ditt företag till nästa nivå - och få en coach på vägen? Då har du kommit rätt!

Boka ett kostnadsfritt möte redan idag!

 

(OBS! Använder du mobil? Bokningslänken nedan fungerar om du öppnar i ny flik. Tryck länge på knappen ovan och välj "Öppna länk".)

Någon av våra 40 erfarna rådgivare finns nära dig. De har helt olika bakgrunder, erfarenheter och spetskompetenser, precis som alla företag är väldigt olika.

 

Vi vill gärna träffa dig för att höra om just ditt företag eller din idé. Tillsammans kartlägger vi dina behov på 30 minuter. Mötet är digitalt och kostnadsfritt.

 

Efter mötet finns en rad tjänster och verktyg att ta del av hos oss och våra samarbetspartners. Vi guidar dig rätt! Det mesta som Almi erbjuder är kostnadsfritt för dig som företagare medan några av våra tjänster erbjuds till en kraftigt subventionerad kostnad.

 

Vi på Almi Väst har lång erfarenhet av att ge Västsveriges företagare rätt förutsättningar att lyckas. Med den unika kombinationen affärsutveckling och finansiering bygger vi tillsammans lönsamma, växande och hållbara företag.

OBS! Använder du mobil? Bokningslänken nedan fungerar om du öppnar i ny flik. Tryck länge på knappen ovan och välj "Öppna länk".

Utveckla ditt företag!

Du får ett kostnadsfritt möte på 30 minuter med en rådgivare på Almi Väst.

 

Boka här!

Vi finns nära dig i Göteborg, Sjuhärad, Fyrbodal och Skaraborg.

Vad är Almi?

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder affärsutveckling, lån och riskkapital till företag som  vill och kan utvecklas och växa hållbart.

Vårt uppdrag är att ge svenska små och medelstora företag de bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt företagande.

Almi har inget eget vinstintresse. Vi agerar för företagens bästa och när våra kunder lyckas, lyckas vi. Så enkelt är det faktiskt.

Vi ägs till 51 procent av statligt ägda Almi AB, som är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, däribland Almi Väst.

Övriga ägare i Almi Väst är Västra Götalandsregionen och Business Region Göteborg. Almi AB är också moderbolag och helägare av Almi Invest, som arbetar med riskkapital till företag i tidiga faser.