Framtidssäkra affärer - Azita Shariati - Borlänge

Möt Azita Shariati ,VD på Sodexo, i en del av en exklusiva seminarieserie med namnkunniga föreläsare som ger inbjudna gäster en panoramavy över viktiga framtidsfrågor.

Vi har bjudit in ett särskilt antal företagare att delta i en exklusiv seminarieserie med namnkunniga föreläsare. De inbjudna företagen har alla en stor potential att växa och som är viktiga för regionens framtid. I inbjudan har du en anmälningskod som du använder för att anmäla dig här.

Seminarierna är utformade för att ge deltagarna en panoramavy över några av företagens viktigaste framtidsfrågor. De kompletterar varandra och ger inspiration att fortsätta leda företagen framåt, vi tror därför att det skapar mest nytta om du tar del av hela serien.

Azita Shariati är VD på Sodexo och utsedd till Årets direktör 2016 samt Mäktigaste kvinnan i näringslivet 2015. Hon kommer prata på temat om hur mångfald och jämställdhet bidrar till bättre resultat för företaget och hur det blir lättare att rekrytera och behålla kompetens. Sitt ledarskap beskriver hon som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda.

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.

Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Teknikdalen, Hörsalen, Forskargatan 3

  Borlänge

  Datum

  Tor 12 okt

  kl 15.00–00.00

  Sista anmälningsdag
  den 12 oktober 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin