Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Att sälja med framgång

Hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig.
För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Vad kommer jag lära mig?
Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig.

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Hur förbereder jag mig?
Verktyget Lean Canvas används i många av våra seminarier. Lean Canvas är ett bra verktyg för att fånga och precisera din affärsidé. Inför startseminariet "Att sälja med framgång" är det därför bra om du har funderat igenom frågorna i Lean Canvas modellen. Ladda ner och fyll i vår Lean Canvas-mall.

OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi, Hamngatan 15

Östersund

Datum

Ons 27 mar

kl. 09.00–12.00

Sista anmälningsdag den 26 mars 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig