Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Vill du veta mer om franchising?

Vad är franchising, vilka fördelar och nackdelar finns det för franchisetagare?
Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet. Ett koncept som kanske redan har ett välkänt varumärke med en väl inarbetad kundkrets. Detta är några av de fördelar som finns med franchising. Går du i tankarna att starta eget företag kanske franchise är något för dig!

Johan Martinsson presenterar Svensk Franchises perspektiv på vad som händer med affärsmodellen och vad framtiden har att hämta. Svensk Franchise´s syfte är att stärka sina medlemmars konkurrenskraft och verkar för att franchise som företagsform ska utvecklas och bedrivas klanderfritt.

Få svar på de vanligaste frågorna samt tips och råd kring vad man behöver tänka på och ta del av experternas erfarenheter.

Detta event är kostnadsfritt och arrangeras av Almi tillsammans med Uppsala kommun.

Seminariet är en del av Smart Tillväxt, ett samverkansprojekt för att stödja och utveckla små och medelstora företag så att fler företag i Östra Mellansverige når ut/vidgar sin marknad internationellt. Projektet finansieras av ALMI, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Dragarbrunnsgatan 39

Uppsala

Datum

Tis 14 maj

kl. 13.00–15.00

Sista anmälningsdag den 14 maj 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig