Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Digitalt evenemang: Så marknadsför du i digitala kanaler

Vare sig du vill det eller inte så startar dina kunders köpresa online, och det gäller både om du vänder dig till B2C eller B2B.
Det betyder att det idag är oerhört viktigt att ha en stark digital närvaro.

I detta livesända digitala evenemang kommer Sara Wallin, vd Almi väst, att samtala med två experter inom digital marknadsföring, Hanaw Rashid och Christer Pettersson. De kommer bland annat att prata om vad de olika marknadsföringsbegreppen betyder i praktiken, hur du kan använda dina egna kanaler för att nå ut, vilka trender påverkar och mycket annat.

Under 45 minuter garanterar vi att du kommer få både underhållande, informativa och matnyttiga insikter, och inspiration till att ta nästa steg i din digitala marknadsföring.

Tid och plats
Vi livesänder digitalt fredagen den 3 april kl 14. Du behöver alltså inte resa utan allt du behöver göra är att koppla upp dig, varför inte tillsammans med kollegorna i samband med fredagsfikat?

PS Du kommer att få en länk via mejl till livesändningen samma dag som evenemanget äger rum.

Ett samarbete mellan Almi & Tillväxtverket
Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet.


Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till dig som har ett litet till medelstort företag, oavsett bransch, och som befinner dig utanför storstadsregionerna, och som har någon form av digitala planer och en önskan att genomföra dessa.

Mer information:
https://www.almi.se/live-webinar/


Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

OBS! Online

Datum

Fre 03 apr

kl. 14.00–15.00

Sista anmälningsdag den 3 april 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig