Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Så finansierar du ditt företags tillväxtresa

Vi vill se ditt företag växa!
Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart?
Vi på Almi har länge arbetat nära tillväxtföretag. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas. En sak vi lärt oss är att det krävs pengar för att kunna växa.

Du vet säkert att vi på Almi förutom affärsutveckling erbjuder lån till företag som vill växa. Våra lån vänder sig till företag i alla branscher, med utgångspunkten att du inte kan finansiera din tillväxt med allt du behöver på annat håll, till exempel genom egna pengar eller banken. Det kan till exempel gälla köpa ett företag, produktutveckling eller en investering i produktionsutrustning.

Genom riskkapitalbolaget Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé.
Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i närmare 600 startups.

Välkommen att lyssna på Jenny Engerfelt, Fund Manager Almi Invest Östra Mellansverige och Gunilla Byström, kreditchef och affärschef Almi Företagspartner Östergötland som diskuterar olika sätt att finansiera tillväxt, allt från egna pengar till riskkapital. Du kommer också att få höra företag berätta hur de har löst finansieringen på sin tillväxtresa.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Digitalt

Datum

Tor 01 okt

kl. 15.00–17.00

Sista anmälningsdag den 1 oktober 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig