Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Digitalt seminarium - Att växa

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
Välkommen till Almis digitala seminarium ”Att växa”! Genom vårt projekt Digitala kontoret arrangerar vi digitala startseminarier. För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Eller så har du ett nytt projekt på gång, som du önskar ge bästa möjliga start och utgångspunkt.

Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig. Seminariet ”Att växa” ger dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuterar vi de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa.

Plats: Digitalt. För att kunna delta i seminariet behöver du ha tillgång till en standard-utrustad dator med ljud och mikrofon. Det bästa är om du kan installera mjukvaran Teams på din dator. Om ej, så väljer du att ansluta till webben istället. Du kan även ansluta via en smart telefon. Från webbsidan https://teams.microsoft.com/downloads kan du installera mötes-mjukvaran Teams. Är du osäker, hör av dig så får vi försöka guida dig rätt! Efter att du anmält dig, kommer du att få möteskallelsen med en möteslänk i ett separat mail.

Pris: Kostnadsfritt.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Webb

Webb

Datum

Ons 09 dec

kl. 15.00–18.00

Sista anmälningsdag den 8 december 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig