Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Lär dig förstå företagets ekonomi del 1 Grundkunskap

Vill du lära dig förstå företagets ekonomi och samtidigt bli säkrare på hur man driver ekonomisk tillväxt och lönsamhet?
Då har vi utbildningen som kommer att ge dig både de rätta verktygen och en riktigt bra koll på de ekonomiska sambanden i bokföringens grunder.
Denna digitala utbildningsserie består av två block, en grundutbildning och en fördjupningsdel. Vi rekommenderar att man går båda utbildningarna men det är valfritt. Separat anmälan görs till fördjupningsdelen. 

Del 1 Grundutbildning 3 tillfällen
Att företagets ekonomi är i balans är en förutsättning för att verksamheten ska kunna flyta på och växa med lönsamhet. När vi pratar om att lära sig förstå sitt företags ekonomi menar vi inte enbart intäkter, kostnader eller siffrorna i din balans- och resultaträkning utan också om att lära sig se det övergripande sambandet och vad dina rapporter egentligen säger. 

Utbildningen passar både dig som redan har bra koll på företagets siffror och dig som tycker att ekonomi är svårt och tråkigt. Målet är att du på ett mer självständigt och effektivt sätt ska kunna greppa företagets ekonomi och kunna ta dig an framtida utmaningar med större trygghet och kunskap.

Utbildningarna hålls av Peter Söderholm från Bonanza AB och rådgivare från Almi finns hela tiden med som bollplank och stöd under utbildningen.
I utbildningen ingår även att du under en period får tillgång till det program vi kommer att arbeta med i utbildningen.

Utbildning del 1 Grundutbildning
Datum

21/1 08.30-12.00
24/1 08.30-10.30
  3/2 08.30-10.30

Anmälan nedan avser endast grundutbilningen. Se separt inbjudan för fördjupningsutbildningen. 

Fakta

Pris (inkl. moms) 1 750 kr Kontaktinformation pernilla.swenson@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Fre 21 jan

kl. 08.30–12.00

Sista anmälningsdag den 20 januari 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig