Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Tips och råd

Framtidstips: Attraktiv arbetsgivare

Frågan om att bli en attraktiv arbetsgivare hamnar i topp när Almis kunder företagen har gått igenom hållbarhetsworkshop. Men HUR får man en sund arbetsplats och vad ÄR en sund arbetsplats? Och vad har att vara en attraktiv arbetsgivare med hållbarhet att göra?

Här får du tips på vad du kan göra för att få ännu gladare och nöjdare medarbetare! Och kom ihåg: du behöver inte göra allt, utan välj det eller de tips som passar dig och ditt företag bäst.  

Ta första steget att framtidsrusta ditt företag - kontakta oss för ett första möte!

monica-halldin-400.jpg

Hur är man en attraktiv arbetsgivare?

Hur får man en sund arbetsplats och vad är en sund arbetsplats? För att få svar på detta har vi bjudit in Monica Halldin, vd Orcana. I över 25 år har hon varit vd, chef, processledare, förändringsledare och rådgivare inom skilda miljöer, branscher och kulturer.

 

Lyssna på avsnittet här:


Apple Podcast
Spotify

Acast

michel-tabakovic-400.jpg

Vad kan vi lära oss av IKEA när det kommer till att vara en attraktiv arbetsgivare?

År efter år hamnar IKEA i topp när man listar Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vad gör de för att lyckas med detta, och hur kan små och medelstora företag göra samma sak? För att få svar på detta har vi bjudit in Miki Tabakovic, Market Store Manager IKEA Jönköping, som kommer att dela med sig av sin erfarenhet och sina bästa tips.

 

Lyssna på avsnittet här:


Apple Podcast
Spotify

Acast

“Från ord till handling” är en serie korta program från Almi där vi pratar om hållbarhet, eller rättare sagt pratar om hur man går från att bara prata, till att faktiskt göra saker.

 

Se avsnittet som handlar om hur man är en attraktiv arbetsgivare här