Almi flyttar till centrala Jönköping

Publicerat:

01 sep. 2023, 12:14

Nyhet

 

Andra veckan i januari 2024 går flyttlasset till nya lokaler i centrala Jönköping. Därefter välkomnar vi företagare och andra besökare till vår nya adress som blir Lantmätargränd 5.

Det nya kontoret är något mindre till ytan än dagens kontor på Klubbhusgatan. Lokalen har även en annan planlösning - den består av en extern och en intern del - vilket passar våra behov bättre. 

Almi arrangerar en hel del olika seminarier och workshoppar. I det nya kontorets externa del kommer vi att kunna arrangera både mindre och lite större aktiviteter framöver. En annan fördel är att det inte kommer att påverka den övriga verksamheten eftersom det blir en mer avskild intern del.

 

- Det blir både effektivare och kostnadsbesparande att ha möjlighet att arrangera aktiviteter i våra egna lokaler i de fall aktiviteten ska arrangeras i Jönköping. 

Det centrala läget gör också att det blir närmare till både tåg och buss vilket gör det enklare att ta sig till vårt kontor med kollektivtrafik - både för besökare och personal, säger Magnus Axelsson, vd Almi Jönköping. 

 

Den interna delen kommer, liksom vårt nuvarande kontor, att vara ett så kallat aktivitetsbaserat kontor. Hållbarhet är viktigt för Almi och något vi jobbar med dagligen tillsammans med våra kunder. Därför är det självklart för oss att flytta med och återanvända befintliga möbler och annan utrustning på det nya kontoret. 

 

Kontaktperson: Magnus Axelsson, vd Almi Jönköping, magnus.axelsson@almi.se

Lantmätargränd 5

Almis nya adress blir Lantmätargränd 5 som ligger i centrala Jönköping.