Femprenörsdagen 2024

Publicerat:

19 feb. 2024, 11:27

Nyhet

Femprenörsdagen 2024

Tema Framtidens företag

Succén är tillbaka!

Almi Kalmar län bjuder in till Femprenörsdagen 2024 med tema ”Framtidens företag”. Vad kommer att krävas av företag och företagare i framtiden och varför blir detta viktigt för ditt bolag?

Vi kommer att få ta del av Isabelle McAllisters föreläsning kring klimatkris, teknikutveckling, virushot och en politisk rörelse som är svår att förutspå. Vilka företag tar sig an utmaningarna på ett innovativt sätt och vilka är det som missar bollen?

Rebecka Carlsson pratar om hur teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag?

Dessutom finns Juliana Perez Falke, strategidirektör på Almi, med oss för att prata om Almis roll för Svenskt näringsliv, varför vi fokuserar på mångfald och vad vi kan bidra med för Sveriges små och medelstora företag.

Allt modererat och skickligt presenterat av journalisten Per Grankvist.

Dagen startar kl. 08.00 med frukost och mingel innan programmet drar igång på allvar kl. 08.30.

Varmt välkommen till en förmiddag fylld av inspiration, energi och kunskaper kring hållbarhet, en föränderlig omvärld och kommande affärsmöjligheter!

Anmäl dig här!