Vill du växa internationellt?

Almi är värdorganisation för Enterprise Europe Network som erbjuder ett brett internationellt kontaktnät i över 60 länder. Vi hjälper dig att hitta leverantörer, återförsäljare, agenter eller andra affärspartners för just ditt företag. Genom Enterprise Europe Network Mälardalen erbjuder vi kostnadsfria tjänster till små och medelstora företag i Örebro län, Västmanland, Östergötland och Värmland.

Logotyper tillhörande Enterprise Europe Network

På Almi ger vi små och medelstora företag stöd och rådgivning gällande internationalisering. Almi är värdorganisation för Enterprise Europe Network (EEN) som hjälper dig och ditt företag att växa globalt.

EEN hjälper dig och ditt företag - oavsett om du ska påbörja din resa eller är erfaren inom internationell handel. Vi har de rätta verktygen för att vässa din affärsmodell och anpassa den efter en internationell marknad.

Genom personlig och kostnadsfri rådgivning, samt tillgång till våra internationella affärskontakter, kan vi snabba på dina affärer och hjälpa dig att navigera utmaningar inom digitalisering, innovation, internationalisering och hållbarhet - allt som behövs för att konkurrera på en internationell marknad.

Vårt mål är att hjälpa ditt företag att växa hållbart och konkurrenskraftigt på en global marknad.

 

Vi erbjuder ditt företag:

 • Stöttning i att anpassa din affärmodell för internationella marknader
 • Rådgivning kring import och export
 • Svar på frågor om specifika marknader, t.ex. EU-regler, CE-märkning, Immaterialrätt (IPR), tull m.m.
 • Rådgivning kring aktuella finansieringsmöjligheter
 • Individuell coachning som hjälper dig i din exportsatsning
 • Webbinarier, seminarier och workshops inom aktuella ämnen, se kalendarium 
   

Vi hjälper dig att hitta:

 • Leverantörer, tillverkare och andra typer av produktionssamarbeten
 • Distributörer, återförsäljare och agenter
 • Partners för strategiska allianser

Hos oss på EEN Mälardalen möter du dedikerade rådgivare som har dina behov och utmaningar i fokus. Vi har en stark lokal förankring utomlands och tillsammans med våra EEN kollegor hjälper vi dig att komma i kontakt med potentiella internationella affärspartners. Varför inte ta kontakt med oss?

Carina Lahall, projektledare och rådgivare EEN Mälardalen

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Örebro, Västmanland, Värmland och Östergötlands län.