Kan du inte se videon? Då behöver du ändra din cookie-inställning på almi.se, och aktivera att du godkänner ”Marknadsföring”. Du hittar Cookie-inställningarna i ditt nedre vänstra hörn.
Livsmedelsbranschen - Sveriges nya innovativa tillväxtmotor
Välkommen till ett webbinarium som handlar om hållbar livsmedelsproduktion och hur livsmedelsbranschen förändras.
Vi har med oss Marie Gidlund, verksamhetsledare på Sweden Food Arena. Hon gör nedslag kring vad som händer inom livsmedelskedjan just nu och vad som kännetecknar ett framgångsrikt företag. Med under webbinaret har vi också Erik Jonuks som är VD på Agtira, ett food-tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Erik kommer att prata om hur man kan förändra en bransch och hur man tar sig igenom utmaningar som uppstår längs vägen.
[VIDEO]
Kan du inte se videon?
Då behöver du ändra din cookie-inställning på almi.se, och aktivera att du godkänner "Marknadsföring".
Du hittar Cookie-inställningarna i ditt nedre vänstra hörn vid denna symbol:
Dessa webbinarium är ett samarbete mellan projekten Framgångslyftet och Geniöms som finansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden, regionerna i Östra Mellansverige och Almi.
Framgångslyftet som är ett affärsutvecklingsprojekt i Östra Mellansverige med fokus på att förbättra de små och medelstora företagens hållbara tillväxt och konkurrenskraft. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering samt utveckla förmåga till omställning, förnyelse och förändringsledning.
Geniöms är ett samverkansprojekt mellan Almis fyra regionala dotterbolag och Energikontoren i Östra Mellansverige med fokus på rådgivning för energieffektivisering och affärsutveckling samt utveckling av främjarsystemet.