Företagsjouren - för dig som är i behov av extra stöd i Västmanland

Har du ett företag i Västmanland som har drabbats av den omfattande svinpesten eller den senaste tidens översvämningar? Drabbar lågkonjunkturen dig och ditt företag? Välkommen att kontakta Företagsjouren via telefon eller ett digitalt möte, självklart helt kostnadsfritt.

Kostnadsfri rådgivning och hjälp framåt

Företagsjouren är en neutral företagsjour till länets företag som just nu behöver extra stöd, råd eller hjälp med sina unika utmaningar på grund av svinpestens utbredning, översvämningarna i delar av länet eller den lågkonjunktur som vi just nu befinner oss i.

Här får du kostnadsfri professionell företagsrådgivning och någon som kan hjälpa dig vidare. Vårt stora nätverk av rådgivare och experter inom en rad olika områden med många års erfarenhet av företagande kan stötta dig i de frågor som dyker upp i just ditt företag i den situation du befinner dig i.

Företagsjouren bemannas av personal från Almi Mälardalen både på telefon och via de bokningsbara digitala mötena. Vi kan också guida dig rätt till annan aktör om behovet finns.

Kontaktuppgifter och öppettider

 

Sitt inte ensam med dina funderingar och utmaningar - kontakta oss redan idag, vi finns här för att hjälpa dig som företagare!

 

Logga Region Västmanland