Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Rådgivning + finansiering = Almi

Ta steget tillsammans med Almi

Är du vd? IT-chef? Kanske även HR-chef? Och Hållbarhetschef? Till och med ekonomichef ? Att vara företagare innebär ofta att du har många hattar på dig samtidigt. Dessutom ska den dagliga verksamheten flyta på, du ska dra in pengar på kontot och hålla dina kunder och din personal glada och nöjda – samtidigt som världen förändrar sig i allt snabbare tempo.

Att vara företagare är helt enkelt inte lätt, och vi vet att det även kan kännas ensamt. Men visste du att 99% av alla Sveriges företag är små eller medelstora? Och att vi på Almi har kontakt med många av dem? Ett nätverk som vi gärna delar med oss av då vi tror och vet att fler delar samma utmaningar som du och att det finns mycket kraft och kunskap att hämta av varandras erfarenheter.

 

Dessutom har vi cirka 350 rådgivare runt om i hela Sverige som har lång och gedigen erfarenhet i att coacha företagare. Många av dem har själva varit egenföretagare så de vet vad det innebär och kan ställa de rätta frågorna som hjälper dig att hitta nästa steg för just ditt företag.

Så:

 

  • Har du fastnat i gamla hjulspår och vill ha hjälp att lyfta blicken?
  • Vill du påbörja eller utveckla ditt hållbarhetsarbete och rusta dig för framtiden?
  • Har ni en spännande investering på gång och har behov av finansiering?

Detta och mycket annat kan vi stötta dig med och allt börjar med ett första möte där vi tillsammans tittar på ditt företags behov och vilka utmaningar ni står inför just nu och såklart vad som är ditt nästa steg.

 

Det första steget är alltid det största – så kontakta oss för ett första samtal.

 

Vi hörs väl?!

Ta första steget att framtidsrusta ditt företag - kontakta oss för ett första möte!

Så kan din resa med Almi se ut:

Behovsanalys

Vid vårt första möte går vi igenom ditt företags behov och utmaningar, och ser hur Almi eller andra aktörer kan möta dina behov.

 

Affärsrådgivning

Vi ställer frågorna – du har svaren, och tillsammans sätter vi en plan för framtiden.

 

Finansiering

Behöver du extern finansiering så har vi både företagslån och riskkapital.

Visste du att ...

Namnet Almi är inte en förkortning, utan ett påhittat ord som kan härledas till det latinska ordet Almus som betyder växande, närande, fruktbar.