Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
26 maj 2023

Utveckla ditt bolag i en kreativ strategigrupp VD

Söker du ett sammanhang där du och andra ledare för små och medelstora företag hjälps åt att lösa utmaningar i företagandet och kan lära av varandra inför viktiga vägval?

Välkommen till grupper som startar löpande på flera olika orter i Västra Götaland. Du får även individuell coachning mellan de gemensamma träffarna. 

VAD GER EN STRATEGIGRUPP DIG SOM VD?

 

● Viktiga områden för företagets fortsatta utveckling

● Tydliga mål och en konkret tillväxtplan

● Möjlighet att stärka ditt ledarskap och utveckla vd-rollen

● Ett större nätverk av företagare, experter och rådgivare

 

VEM RIKTAR SIG GRUPPERNA TILL?

 

Företag med fler än tio anställda och omsätter mer än 10 mkr. Vi ser gärna en mixad grupp med deltagare med olika branscher, kön, ålder och bakgrund. 

 

Elias Gustavsson, vd för Annevo, Göteborg

Annevo vd

VD-gruppen har gett mig gemenskap. Som VD kan en lätt känna sig ensam, och träffarna har gett mig glädje och inspiration.  I gruppen blir vi som ett lag, och vi hejar på resten av gänget och vill att alla ska lyckas. Det är en ganska ovanlig upplevelse i företagsklimatet som råder. Jag har också blivit imponerad över nivån av transparens jag har upplevt från samtliga deltagare."

Mikael Persson, vd Good Solutions, Göteborg

Mikael Persson

"I vår grupp tog vi oss tid att sätt oss in i andra bolags utmaningar och försökte vara kreativa i tips och lösningsidéer. Det hjälpte mig att släppa tunnelseendet vid några tillfällen och komma tillbaka med ett lite bredare synfält."