Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag

Sveriges mest aktiva företagsutvecklare

Sök upp till 100 000 kr i stöd för att utveckla din produkt

Verifieringsmedel kan användas för att utveckla en innovativ produkt eller tjänst i tidiga skeden. Enda kravet är att projektet innehåller en unik lösning som inte redan finns på marknaden. Stödet är på upp till 100 000 och kräver ingen motfinansiering, det vill säga verifieringsmedlet är ett rent bidrag. Pengarna kan användas till bland annat patentundersökning, designinsatser, bygga en prototyp, förstudie inom teknik och marknad etc.

Behöver du rådgivning till din innovativa idé?

Almi erbjuder coaching inom innovation till både privatpersoner och till företag med en ny innovativ idé - det vill säga när varan eller tjänsten inte finns på marknaden. Under coachningen får du som kund flera nyckelfrågor att ta ställning till för att nå framgång och vad du bör tänka på när din nya idé ska förverkligas. Ofta blir det diskussion kring immateriella rättigheter, marknadspotential eller exploateringen av produkten mm. Kontakta conny.nilsson@almi.se eller johan.norinder@almi.se för att ta nästa steg i ert innovationsarbete.

Nyheter

22 december 2022

God jul och Gott nytt år!

Julen närmar sig med stormsteg och bakom oss lämnar vi en höst och vinter som varit full av aktiviteter, kundmöten och insatser för regionens företag. Ytterligare ett år av nya prövningar går mot sitt slut och med bakgrund i oroligheterna i vår omvärld är jag som vd för Almi Mälardalen extra stolt över vårt viktiga uppdrag, som liksom under covid-pandemin blir tydligare i många avseenden. Ett extra tack till all min personal som liksom under pandemin tar sig an omvärldens oroligheter med flexibilitet och proaktivitet och alltid med kundens bästa i fokus. Innan det är dags för en välförtjänt julledighet vill jag och alla mina kollegor även passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för året som gått. Även om 2022 har bjudit på oförutsedda händelser och följdverkningar så har året också innehållit många intressanta möten, webbinarium och aktiviteter tillsammans med er! Från oss alla, till er alla: en riktigt God jul och ett gott nytt år!