Din partner på tillväxtresan

Vissa företagare skyndar långsamt, andra flyger fram i raketfart. Oavsett vilken takt du föredrar på din tillväxtresa, och oavsett vart den tar dig, finns vi där som din partner, guide och erfarna resekompis längs vägen.

Ibland kan det handla om ett tillskott i "reskassan" i form av ett lån, andra gånger om strategisk rådgivning eller inspiration inför nästa viktiga steg. Vi har både kompetensen och kontakterna för att hjälpa dig skapa ett välmående företag utefter din egen vision. Hur ser ditt nästa steg ut?

Från skräddarsydda tillväxtprogram till olika lånemodeller och mentorskap – ju tidigare du hör av dig till oss desto bekvämare och roligare kan vi lova dig att din tillväxtresa blir. Hur långt du vill åka är upp till dig.

Finansiera din satsning med oss!

Står ditt företag inför en ny fas i utvecklingen? Ser du möjligheter för företaget att växa eller effektiviseras? En stark vilja, driv och en bra affärsidé räcker långt, men ibland behövs hjälp för att ta dig hela vägen i din satsning. Ofta krävs det dessutom kapital. Med våra företagslån blir det enklare att finansiera det som du behöver för att ta nästa steg i din tillväxtresa. Vi sätter inga formella begränsningar för hur du använder ditt lån, utan lyssnar på dina individuella förutsättningar.

Vi erbjuder många olika typer av lån oavsett om det gäller ett mikrolån, företagslån och exportlån, till tillväxtlån och innovationslån. Prata med oss så berättar vi vilket lån och finansiering som passar ditt företag.

Så hjälper vi dig med din affärsutveckling

Vi på Almi kan det här med företagande. Vi vet att stora satsningar kräver mod och ofta stöd från erfarna rådgivare. Våra rådgivare ger dig ett professionellt stöd där utgångspunkten alltid är att varje företagare ska erbjudas bästa möjliga kompetens utifrån sina behov.

Hos oss får du rådgivning inom all affärsutveckling, vare sig det är inom innovation, nyföretagande, företagsköp eller tillväxtrådgivning. Du har även möjlighet att få tillgång till en mentor som guidar dig genom din tillväxtresa. Vi har dessutom en uppsjö av seminarier där du får inspiration och kunskap för ditt företagande. Oavsett vilken satsning du står inför finns det en anledning att kontakta Almi.

Välkommen till Almi Uppsala – din partner på tillväxtresan

Våra tjänster utifrån din situation>>

Kontakta oss

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook