Lär dig prata ekonomiska

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tor 03 okt. kl. 09.00–12.00

Sista anmälan:
torsdag 26 september 2024

Plats:
Visby, Hästgatan 24
Anmäl dig Arrangör: Visby

Lär dig prata ekonomiska

Är du nyföretagare och vill du att företagsekonomi ska gå från att vara komplext och ett hinder – till något enkelt som öppnar nya möjligheter? Då är den här workshopen för dig!

Almi Gotland bjuder in till en workshop som är utvecklad för att du på ett enkelt, effektivt och roligt sätt ska lära dig att förstå företagsekonomi. Målet är att du efter det här tillfället ska kunna använda kunskapen för att komma närmare dina mål.
 
Tillsammans med oss på Almi Gotland, och andra gotländska företagare som deltar i workshopen, går vi igenom grundläggande delar som kommer att göra att du mer självständigt och effektivt kan greppa företagets ekonomi och ta dig an framtida utmaningar med större trygghet och kunskap.
 
Under workshopen kommer vi att använda ett verktyg som tydligt, pedagogiskt och visuellt visar ditt företags siffror.
 
Workshopen riktar sig till dig som precis startat ett företag, funderar på att starta eller har ett företag men inte satt dig in i dess ekonomi.

Du kommer bland annat att få: 
•    Ökad kunskap om företagsekonomiska begrepp.  
•    Större förståelse för vilka risker och möjligheter som kan finnas i ett företags siffror.
•    Träffa andra gotländska företagare med liknande utmaningar för att utbyta kunskap och inspireras av varandra.
 
Plats: Hästgatan 24
Pris: Kostnadsfritt 
 
Kursledare:
Henrik Larsson, kreditchef Almi Gotland
Andreas Weinebrandt, rådgivare Almi Gotland

..............................................................................................................................

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett digitalt avtal, genom tjänsten Scrive, där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett framtida konkurrenskraftigt bolag. Därför går vi alltid - tillsammans med dig - igenom vad hållbarhet är för ditt företag. Arbetet inleds med att ni besvarar en rad frågor och att vi sen bokar in ett kortare möte för att diskutera vad ni bör fokusera på och vad som kan vara ett lämpligt nästa steg.

.............................................................................................................................