Hållbarhet som konkurrensfördel

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tor 05 sep. kl. 09.00–12.00

Sista anmälan:
torsdag 29 augusti 2024

Plats:
Halmstad, Slottsmöllan 10A
Anmäl dig Arrangör: Halmstad

Hållbarhet som konkurrensfördel

Få inblick i morgondagens affärslandskap genom att delta i vår inspirerande hållbarhetsworkshop! Hållbarhet har blivit en viktigare omvärldsfaktor för alla företag, oavsett storlek och om du levererar till företag eller privatpersoner. Efter workshopen har du fått en förståelse för vad hållbarhet innebär för ditt företag, vad du bör börja prioritera samt ett par första aktiviteter i din handlingsplan. Du får nätverka med andra entreprenörer i Halland, knyta värdefulla kontakter och förbereda ditt företag för en konkurrenskraftig framtid.

Investera tid i denna kostnadsfria workshop! Knyt värdefulla kontakter och förbered ditt företag för en konkurrenskraftig framtid!
Det här är en möjlighet att framtidssäkra ditt företag, din affär och ligga steget före framtida lagkrav.

Under denna workshop kommer vi fokusera på: 
- Varför är det viktigt med hållbarhetsarbete?
- Tänk hållbart för att bygga ett framgångsrikt företag.
- Hur hållbarhetsarbetet ser ut i ditt företag idag.
- Nästa steg, vägledning och verktyg för ditt fortsatta arbete.

Ett hållbart företag är ett företag där lönsamhet, hänsyn till miljön och socialt engagemang går hand i hand. Vi vet att ett konkret hållbarhetsarbete driver ökad lönsamhet och vi hjälper dig gärna att ta nästa steg inom området.

Hur det går till: Varje bolag avsätter en eller ett par personer som under 3 h deltar i en fysisk workshop tillsammans med andra företagare i varierade branscher. Vi varvar praktiskt arbete i en modell för ISO 26000 med kortare kunskapspass om hållbara affärer.

Datum & plats: 5 september klockan 09-12 i Halmstad. Obs begränsat antal platser!
För vem? Små och medelstora företag i Halland. 
Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på frukost och tilltugg. 

Frågor? Kontakta Johanna Stakeberg, johanna.stakeberg@almi.se alternativt 072-2253465.
Johanna har arbetat med hållbar samhällsutveckling inom privat, offentlig och ideell sektor under närmare 30 år. Hon har haft flera olika roller såsom Verksamhetschef, Hållbarhetschef och Affärsrådgivare. Hennes ursprungskompetens finns inom social hållbarhet då hon är utbildad socionom och kriminolog.


Anmäl dig redan nu och säkerställ din företags hållbara framtid!

..............................................................................................................................

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett s.k. scriveavtal där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri aktivitet. Anmälan är bindande. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

..............................................................................................................................