Framtidsdagen 2024!

Pris:
312 kr

Datum:
Tis 22 okt. kl. 08.00–13.15

Sista anmälan:
tisdag 15 oktober 2024

Plats:
Örebro, Club700, Conventum
Anmäl dig Arrangör: Örebro

Framtidsdagen 2024!

Äntligen är det dags igen.... Varmt välkommen till Framtidsdagen 2024 - den 22 oktober i Örebro och 23 oktober i Västerås!

Under en fullspäckad förmiddag som avslutas med lunchföreläsning kommer du bjudas på ett smörgåsbord av inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte i form av seminarier, föreläsningar och mingel.

En nyhet för i år är att vi efter lunchen kommer erbjuda de som vill en speed-meetings med ett antal rådgivare som är experter inom olika områden.


Framtidsdagen kommer som tidigare år vara en dag utformad för dig som företagare i Västmanland och Örebro län. Programmet innehåller valbara seminarier där du själv skräddarsyr din förmiddag och en sittande lunch med huvudtalare - ingen mindre än Gurra Krantz, känd för den breda massan från bland annat tv-programmet "Över Atlanten". Gurra är en skicklig storyteller som väver ihop sina erfarenheter, historier och sin kunskap på ett oerhört inspirerande sätt och tar oss med ut på en spännande resa. Gurra Krantz har en unik erfarenhet av ledarskap under extrema förhållanden. Både från sitt företagande och från sina fyra kappseglingar med Whitbread Round The World Race/Volvo Ocean Race och två America’s Cup-projekt.

Vi börjar programmet 08.00 och avrundar efter lunch och huvudtalare klockan 13.15. För de som sedan vill fortsätta nätverka även efter lunchens avslut finns möjlighet att anmäla sig till vår nyhet för i år, speed-meetings med experter inom ett antal områden: Finansiering, Kompetensförsörjning, Smart industri och Internationalisering.
 
Program under Framtidsdagarna

08.00-08.30 Registrering och kaffe/te.
08.30-09.30 Valbara workshops, välj ett av följande:

Finansiera nästa steg i ditt bolag
Senaste nytt om USA– politik, ekonomi och affärer
• Hur kan du ha nytta av Smart Specialiseringi ditt företag?
Förändring och innovation för framtida tillväxt

• Möjligheter och utmaningar inom framtidens kompetensförsörjning

09.30-10.15 Fika, nätverkande och minimässa.
10.15-11.15 Valbara workshops, välj ett av följande:

Finansiera nästa steg i ditt bolag
Senaste nytt om USA– politik, ekonomi och affärer
• Hur kan du ha nytta av Smart Specialiseringi ditt företag?
Förändring och innovation för framtida tillväxt

• Möjligheter och utmaningar inom framtidens kompetensförsörjning

11.30-13.15
Sittande lunch. Efter lunchen hälsar vi dagens huvudtalare Gurra Krantzvälkommen upp på scen! Dags att sätta sig riktigt bekvämt och ta del av en inspirerande historia om ledarskap och högpresterande team. Hur sätter man samman grupper som ska prestera på topp? Hur får man en grupp att dra åt samma håll trots olika kunskaper och personligheter? Vad krävs av alla för att lyckas?

13.30-15.00
Valbara speed-meetings med rådgivare som är experter inom Finansiering, Internationalisering, Smart Specialisering och Kompetensförsörjning. Du kan boka ett eller flera möten i vår digitala bokningskalender som du kommer åt vid anmälan. Varje möte är 15 minuter och du kan boka inom flera olika områden om du vill.

Vid frågor kontakta;

Annacarin Krum-Hansen
Projektledare Framtidsdagen
019-17 48 01
annacarin.krum-hansen@almi.se
 
Birgit Eneflod
Administratör Framtidsdagen
019-17 48 02
birgit.eneflod@almi.se
 
Magdalena Götheden
Kommunikatör Framtidsdagen
021-10 78 09
magdalena.gotheden@almi.se 
 
Varmt välkommen till en fullspäckad dag tillsammans med oss på Almi!

Framtidsdagen arrangeras av Almi Mälardalen inom ramen för projekten FramgångsLyftet, Exportlyftet RES Västmanland och Örebro län,  Strategisk kompetensförsörjning och Enterprise Europe Network