Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
20 maj 2022

Delta på Elmia Subcontractor

Ställ ut med Business Blekinge på Elmia Subcontractor 2022. Elmia Subcontractor bjuder in till norra Europas ledande underleverantörsmässa för tillverkningsindustrin. I år går mässan av stapeln den 15 -17 november i Jönköping. Mässan utökas med såväl större mässhall som fler utställare.  

I år öppnar hall C återigen upp och besökarna hittar Business Blekingemontern direkt innanför entrén från lobby syd. Monterlayouten kommer att vara öppen vilket möjliggör en stor genomströmning av besökare. I anslutning till montern ligger även Elmia Subcontractors stora scen, därifrån hålls mässans panelsamtal, intervjuer och föredrag – detta gör Business Blekingemonterns placering till en av mässans bästa! 
 
Även i år har vi möjlighet att erbjuda små- och medelstora företag i Blekinge subventionerad mässplats i vår samlingsmonter. 

Vem kan delta?
Företag som verkar i Blekinge och som är underleverantörer inom tillverkningsindustrin med maximalt 249 anställda kan ställa ut i montern. Kostnaden per företag i samlingmontern är endast 5000kr. I år uttökar vi vår monter och har plats för ca 12 företag. Anmäl ditt intresse till oss redan nu för att säkra en plats i montern.
 
Anmäl ditt intresse senast 31:a maj för att säkra din plats.
 
Effektiv mötesplats för att knyta kontakter
Elmia Subcontractor är till för dig som söker nya samarbeten, vill diskutera lösningar och få kontakt med beslutsfattare inom tillverkningsindustrin. Mässan är av stor vikt för hela branschen och för att säkerställa att svensk tillverkningsindustri är globalt konkurrenskraftig.

Kontakt oss för mer information
Business Blekingemontern arrangeras av Region Blekinge och Almi  Blekinge i samarbete med Techtank.

Deltagande på mässan är en aktivitetet i projektet Southern Sweden Internationla som är finansierat av EU:s Regionala Utvecklingsfond, Region Blekinge, Almi Företagspartner Blekinge, Region Skåne och Invest in Skåne. 
 

Hör gärna av dig till oss vid frågor och funderingar
Petronella Lång, Region Blekinge
0455-73 71 09
petronella.lang@regionblekinge.se
 
Liselott Wentzel, Almi Blekinge
0455-43 51 29
liselott.wentzel@almi.se