Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 3 april 2020

  Tristar Bilverkstad och Tvätt

  Fadil Algieda flyttade från Syrien till Sverige 2012. Fadil såg inte språket som en begränsning utan drivkraften att driva företag var större. Idag driver han sitt drömföretag Tristar Bilverkstad och tvätt i Bollnäs och målet är att företaget ska fortsätta växa. I filmen berättar Fadil att kunderna...
 2. 1 april 2020

  De styrde direkt upp en intern handlingsplan

  Hos Jeven AB i Söderhamn har orderingången aldrig varit högre. För att ligga steget före i rådande coronakris upprättades snabbt en intern handlingsplan. Läs vår intervju med Jan Blom, vd Jeven AB, och Ida-Marie Holst, hr-chef på Absolent Group, som förvärvade Jeven AB i somras.
 3. 27 mars 2020

  3 miljarder till Almi - lanserar lån att brygga över företagens kris

  Den pågående krisen påverkar många av Dalarna och Gävleborgs små och medelstora företag kraftigt. Uteblivna intäkter slår hårt mot företagen som behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. För att underlätta för företag att överbrygga svårigheterna lanseras nu Almis Brygglån.
 4. Almi brygglån 27 mars 2020

  Almi lanserar Brygglån

  Den pågående krisen påverkar många små och medelstora företag kraftigt. Uteblivna intäkter slår hårt mot företagen som behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. För att underlätta för företag att överbrygga svårigheterna lanseras nu Almis Brygglån.
 5. Års- och hållbarhetsredovisning 2019 26 mars 2020

  Års- och hållbarhetsredovisning 2019

  Nu är års- och hållbarhetsredovisningen publicerad.