Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 12 maj 2022

  Nu startar vi upp nya vd-grupper

  Att leda företag kan vara ensamt men många frågor är gemensamma för entreprenörer som leder företag. I en vd-grupp hjälps deltagarna åt att hitta lösningar på olika utmaningar och kan lära av varandra inför olika vägval. Att ta del av andra vd:ars erfarenheter är både stimulerade och leder till utveckling. Har du viljan och modet?
 2. 12 maj 2022

  Almi i nytt poddsamarbete – med Checkpoint!

  Det är dags för ett nytt podd-samarbete för Almi – med Checkpoint! Lär känna trion bakom podden: Anbara Hussein, Brandon Sekitto och Nicole Kavander.
 3. 12 maj 2022

  Ny lista: Forskningsprojekt med stor potential till affärs- och samhällsnytta

  Nu presenterar Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) årets 100-lista med forskningsprojekt som bedöms ha stor potential att komma till nytta genom kommersialisering, affärs- och metodutveckling eller samhällspåverkan.
 4. 6 maj 2022

  Drygt 70 investerare fick möta högkvalitativa startups på A-match

  Det bubblade av förväntningar under A-match när startups mötte investerare i Karlstad. Rekordmånga bolag hade ansökt om att få medverka – och årets finalfält lockade för första gången deltagare utanför Sverige till Värmland
 5. 5 maj 2022

  Sohana Josefsson tillträder som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör på Almi

  Sohana Josefsson har rekryterats till Almi i rollen som HR, marknad & kommunikationsdirektör. Sohana kommer närmast från Cramo Group där hon har rollen som Director Group Staff Functions (Marketing, Communications, HR, Sustainability).