Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 2 december 2021

  Digitaltolk kammade hem priset Årets Framtidsgasell och Supergasell

  För 22:a året i rad utsåg Dagens industri Sveriges mest snabbväxande företag. Efter förra årets digitala prisutdelningar var det i år revansch för de fysiska galorna runt om i Sverige där 21 länsvinnare har prisats.
 2. 24 november 2021

  KRÖNIKA: Money talks i en allt mer komplex vardag

  Det är ett faktum att verkligheten för små och medelstora företag är och blir alltmer komplex, och förändringen sker väldigt fort och är konstant. Men vilka är egentligen de största trenderna som påverkar företagandet och utvecklingen av företag just nu, och hur kan du som företagare möta dem? Att utveckla ett företag kräver såväl tid som finansiering. Hur kan du som företagare tänka kring omvärlden som trycks snurra allt fortare, och hur kan du i detta ta nästa steg i ditt företagande? Läs vår vd Mikael Fällmans krönika med tankar kring omvärlden, trender och finansiering.
 3. 18 november 2021

  Årets Nybyggare 2020 och 2021

  Den 17 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 4. 17 november 2021

  KRÖNIKA: Vi vill se fler företagande kvinnor – låt oss skapa en förändring tillsammans

  Trots att Sverige är ett av världens mest jämställda länder och ett land med historiskt stark entreprenöriell anda, halkar vi efter vad gäller kvinnor och företagande. Detta ser vi tyvärr gång på gång i olika rapporter*. Utvecklingen går visserligen framåt i vissa avseenden – men det går för långsamt!
 5. 16 november 2021

  Almi blir utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2022

  Vi är väldigt stolta över att återigen vara utvalda till ett Karriärföretag 2022.