Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019 14 oktober 2019

  Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019

  Nu har det avgjorts! Erik Gatenholm, Hector Martinez, Jockum Svanberg och Gusten Danielsson som driver Göteborgsföretaget Cellink blev Årets Företagare i Sverige 2019 under Företagarnas gala på Stockholms stadshus i fredags kväll.
 2. Nyhet Almi 11 oktober 2019

  Stängt i Västerås och Örebro 14-15 oktober

  14-15 oktober har våra kontor i Västerås och Örebro stängt på grund av utbildning för personalen. Vi är åter på plats igen 16 oktober. Vid frågor, ring vår växel/kundtjänst på 0771-55 85 00
 3. Låneindikatorn Q3 2019 10 oktober 2019

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna

  En kraftigt ökad andel av Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunkturutveckling. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 4. 10 oktober 2019

  Välkommen Camilla!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Camilla Bergholm som främst kommer utgå från Örebro med primärt fokus på startups, innovationer och företag som befinner sig i tillväxtfas - något hon verkligen brinner för. Förutom sitt intresse för företagande och entreprenörskap är Camilla en äventyrare som gärna kliver ur sin "comfort zone" med mottot "Lev livet fullt ut". Med erfarenheter från att driva eget företag och att stötta entreprenörer är Camilla ett välkommet tillskott i vårt team! Välkommen Camilla! Läs hela intervjun i länken.
 5. 3 oktober 2019

  Välkommen Niclas!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Niclas Lundqvist som främst kommer utgå från Västerås med primärt fokus på finansiering. Mottot är "Don't worry be happy" och med sina erfarenheter från 25 år i bankens värld blir han ett välkommet tillskott i vårt team. Välkommen Niclas! Läs hela intervjun i länken.