Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 12 maj 2022

  Almi i nytt poddsamarbete – med Checkpoint!

  Det är dags för ett nytt podd-samarbete för Almi – med Checkpoint! Lär känna trion bakom podden: Anbara Hussein, Brandon Sekitto och Nicole Kavander.
 2. 12 maj 2022

  Ny lista: Forskningsprojekt med stor potential till affärs- och samhällsnytta

  Nu presenterar Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) årets 100-lista med forskningsprojekt som bedöms ha stor potential att komma till nytta genom kommersialisering, affärs- och metodutveckling eller samhällspåverkan.
 3. 5 maj 2022

  KRÖNIKA: Hur hållbart är ditt företag?

  Hållbarhet är ordet på allas läppar och man kan säga att hållbarhetsfrågorna har gått från att vara ett ”bra att ha” till en nödvändighet, från en sidosyssla till en central del av verksamheten. För det är faktiskt så att idag kräver både kunder, medarbetare och det omgivande samhället ett aktivt arbete med hållbarhet. Det här ställer krav på företagare som vill hålla sig relevanta. Om ditt företag ska vara en del av framtiden behöver du få in hållbarhet som en central del av din affär. Gör du det kommer du snart att se att hållbarhet och lönsamhet går hand i hand.
 4. 5 maj 2022

  Sohana Josefsson tillträder som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör på Almi

  Sohana Josefsson har rekryterats till Almi i rollen som HR, marknad & kommunikationsdirektör. Sohana kommer närmast från Cramo Group där hon har rollen som Director Group Staff Functions (Marketing, Communications, HR, Sustainability).
 5. 29 april 2022

  Delårsrapport Q1 2022

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - mars 2022