Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
27 mars 2020

Kostnadsfritt rådgivningserbjudande till företag påverkade av Corona-pandemin

Almi Halland erbjuder både nya och befintliga kunder som är påverkade av Corona-pandemin ett kostnadsfritt rådgivningspaket för att just ditt företag ska ha de bästa förutsättningarna både på kort och lång sikt. Vi finns för dig och ditt företag och agerar stöttepelare och bollplank i dessa oroliga tider.

 

Rådgivningen sker i tre steg där vi först i processen ser över det ekonomiska nuläget genom Din Affär. Här kan vi simulera omsättningstappet och vilken påverkan det får på ditt företags likviditet- och resultat.  Genom det visuella verktyget får du en tydlig bild över ditt företags överlevnadsgrad i tid samt vilket kapital ni är i behov av.

 

Sedan tar vi fram en strategisk prioriteringslista och diskuterar vad som är den bästa vägen framåt och möjligheterna för ditt företag. Slutligen gör vi en åtgärds- och handlingsplan för de viktigaste och mest relevanta åtgärderna ert företag är i behov av. Vi anpassar tidsåtgången efter ert företags behov och förutsättningar.

Rådgivningen är kostnadsfri för alla företag påverkade av Corona-pandemin.

Välkommen att kontakta våra rådgivare för mer information!

Kostnadsfritt åtgärdspaket - Almi Hantera din framtid

 

En nyckelfaktor för att skapa bättre förutsättningar för sig själv, är att ha god kontroll och en handlingsplan att luta sig mot. Inom ramen för detta erbjudande hjälper en almi-rådgivare dig med ekonomisk överblick, uthållighetsplan, strategiska prioriteringar och vägval, samt en handlingsplan framåt.

 

Antalet möten och tidsåtgång anpassas efter ert företags behov och förutsättningar.