Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
2 mars 2020

Välkommen på frukostseminarium med tema E-handel!

Vill du skapa tillväxt genom e-handel? Är du nyfiken på de senaste trenderna och vilka plattformar finns det? Almi Halland bjuder tillsammans med Connect Väst och Varbergs Sparbank in till frukostseminarium med fokus på E-handel. Föreläser gör Karin Lundberg, Marknadschef på Proove AB samt Kristofer Hillhammar, COO på Jetshop AB.

Karin Lundberg, marknadschef Proove AB kommer att berätta om vikten av att bygga varumärke för att konvertera på sin e-handel. Karin har lång erfarenhet från marknadsföring och har tidigare arbetat som marknadschef på både Scorett och Varbergs Kusthotell. Karin kommer prata om sin resa med Holdit, Smartline och Telldus. Karin delar med sig om hur det är starta från grunden och bygga upp en e-handel för morgondagens kunder. 

 

Kristofer Hillhammar är COO på Jetshop AB som är en e-handelsplattform. Att E-handeln utvecklas i ett rasande tempo har vi alla insett men vad innebär det för vårt företag och hur kan vi rida på vågen? Kristofer har full koll på alla trender och brinner för digital affärsutveckling. Han kommer att ge oss mycket intressant information om vad som är händer och vad vi bör tänka på när vi satsar på e-handel. 

 

Varmt välkommen!

Kristofer Hillhammar, COO Jetshop
Karin Lundberg, Marknadschef Proove AB

Praktisk information

När:
Torsdag 2 april 2020 kl 7:30-10:00
Var: Varbergs Sparbank, 
Bäckgatan 16
Pris: Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag: 26 mars 2020

 

Varbergs Sparbank bjuder på frukost