Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
7 mars 2017

Ny strategigrupp inom digitalisering

Tekniska innovationer har länge drivit digitaliseringen framåt. Men i takt med att digitala lösningar implementerats, handlar digitalisering inte längre bara om digitala, tekniska och kommunikativa lösningar - utan i grunden om förändrat beteenden hos oss som användare, medarbetare, individer.

Digitalt drivna beteenden som idag genomsyrar hela samhället. Det är helt enkelt inte längre digitalt som är själva grejen, utan vad som händer när allt är digitalt.

 

Almi Halland har nu möjligheten att erbjuda 5 unika platser i en strategigrupp som just berör digitalisering och hur du som företag ska hantera denna transformatinon. Hur kan ditt företag möta digitaliseringen?

 

I denna unika strategigrupp undersöker vi tillsammans vilka implikationer digitaliseringen ger för samhället, näringslivet och för ditt eget företag. Vi konkretiserar nyckelfaktorer för hur du kan arbeta strategiskt för att lära känna användarna, följa utvecklingen och möjliggöra ditt företags transformation.

 

Strategigruppens möten har ett interaktivt upplägg, där vi varvar kortare föreläsningar med egna insikter/frågor och workshoparbete. Vi blickar utåt, inåt och framåt.

 

Upplägget utgår från de frågor och utmaningar du står inför med ditt företag. Vi utforskar vad digitaliseringen innebär, vad som driver disruption och innovation, hur nya beteenden och behov ser ut hos era kunder och hur ni kan arbeta användarcentrerat för att möjliggöra transformation. Vid sista tillfället formulerar du en egen handlingsplan med viktiga steg framåt och vad du kan börja med att göra redan imorgon.

 

Gruppen kommer att ha fem träffar, vilka alla har ett eget tema:


1. Digitalisering i stort
2. Disruption och Innovation
3. Användarfokus
4. Användarcentrerad innovation
5. Ditt nästa steg

 

 

Strategigruppen leds av Emma Estborn. Emma är affärsansvarig på inUse, där hon arbetar med fokus på transformerande uppdrag. inUse är experter på att lära känna användarnas behov och beteenden och koppla det till dina mål och visioner, för att skapa lösningar som ger önskade effekter och en skillnad i användning. Emma har en gedigen bakgrund inom digitala och kreativa näringar. Senast på Media Evolution där hon sedan starten arbetat med att möjliggöra digital transformation och innovation genom kollaboration. Emma är en erfaren affärsutvecklare och mycket uppskattad processledare, med förmåga att ta ord och idéer till handling.

Information och Ansökan

Denna strategigrupp är ett unikt erbjudande från Almi Halland. Det finns totalt 5 platser i gruppen att ansöka till. Intervju och gruppsammansättning görs av Almi Halland. Vi vill ha din ansökan senast den 24 Mars.


Kostnaden för deltagande i gruppen är 5000:- + moms och faktureras av Almi.

 

Första träffen är den 7 April klockan 10.00-12.00 i Almis lokaler på Slottsmöllan. Resterande träffar bestäms gemensamt av gruppen under första mötet.

 

Ansökan skickas till johanna.ekberg@almi.se

 

Vid frågor går det också bra att kontakta Johanna Ekberg på Almi.
johanna.ekberg@almi.se 035-153812