Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 24 januari 2022

  Boost Chamber våren 2022

  Den 22 mars är det dags för nästa omgång av Boost Chamber, ett samarbete mellan Almi Företagspartner Kalmar Län, Kalmar Science Park och Region Kalmar. Vi träffade Joachim Elison, rådgivare hos Almi Företagspartner i Kalmar Län samt en av programledarna i Boost Chambern för att få veta mer.
 2. 7 januari 2022

  Generationsskifte - för både köpare och säljare

  Hos oss på Almi företagspartner Kalmar län har vi under hösten 2021 haft två Strategigrupper igång inom projektet Framgångshubben med syftet att stötta och hjälpa till vid en ägarväxling eller generationsväxling. Ansvarig för grupperna har rådgivare Stina Franzén varit och jag träffar henne för att höra mer om bakgrunden och syftet med just de här två grupperna.
 3. 17 december 2021

  "Vi måste bli bättre i klassen"

  Den 8 december arrangerade WomEngage ett seminarium om kvinnors företagande: varför ser det ut som det gör i Sverige och vad man kan göra för att ändra på detta. Från Almis sida deltog Sara Brandt, vice vd.
 4. 2 december 2021

  Digitaltolk kammade hem priset Årets Framtidsgasell och Supergasell

  För 22:a året i rad utsåg Dagens industri Sveriges mest snabbväxande företag. Efter förra årets digitala prisutdelningar var det i år revansch för de fysiska galorna runt om i Sverige där 21 länsvinnare har prisats.
 5. 18 november 2021

  Årets Nybyggare 2020 och 2021

  Den 17 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.