Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 15 augusti 2022

  Delårsrapport Q2 2022

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - juni 2022
 2. 8 augusti 2022

  Välkommen Filip Blomqvist - ny rådgivare på Almi Värmland

  Vi är glada att välkomna Filip i gänget! Filip är 24 år och säger att jobbet på Almi kändes helrätt. Filip gör sin första dag 8 aug 2022. Lär känna Filip i vår intervju och i filmen.
 3. 8 juli 2022

  Stort grattis till de värmländska vinnarna i Skapa-priset!

  Nu är årets SKAPA-pristagare utsedda i Värmland och till den nationella finalen skickas två bolag som möter behov av säkerhet inom industrin och hållbart odlande. SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris och har delats ut årligen i över 30 år.
 4. 6 juli 2022

  Nu digitaliseras metoden Föda utan Rädsla

  Föda utan rädsla är en känd och etablerad metod för att minska stress och rädsla vid förlossningar och skapa trygga förlossningar, både för blivande föräldrar och sjukvården. Grundaren Susanna Heli tar nu nästa steg genom bolaget Birth by Heart Tech som ska digitalisera Föda utan rädsla-metoden. Tack vare Almis innovationslån kunde en pilotversion tas fram.
 5. 21 juni 2022

  Gröna innovationer driver Tabergkonstruktioner framåt

  I det gamla gruvsamhället Nordmark utanför Filipstad ligger familjeföretaget Tabergkonstruktioner. Idag består huvudprodukten av en jordskruv som används för att förankra såväl altaner som solpaneler. Delägaren Markus Svensson ser möjligheter i allt och med ett hållbart tankesätt och flera innovativa produkter på gång, blev Almis gröna lån ett viktigt bidrag till den framtida utvecklingen av företaget.