Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 14 april 2021

  Ta ditt företag till en ny nivå - ansök om Utvecklingscheckar eller en Mikroinvestering!

  Vill du göra en ny satsning som ökar företagets konkurrenskraft och skapar nya värden i företaget? Nu kan du åter igen ansöka om Utvecklingscheckar som är framtagna för att stödja kostnader för exempelvis utveckling av produkter, tjänster, marknader eller företag. Nytt för i år är att du även kan ansöka om en Mikroinvestering för att stödja kostnader för mindre investeringar. Ansökan öppnar i höst men du kan fylla i din intresseanmälan redan nu!
 2. 14 april 2021

  Låneindikatorn - Stark konjunktur för mindre företag

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling för företagen. Man ser också mycket optimistiskt på den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 29 mars 2021

  Företagare med utländsk bakgrund har drabbats extra hårt av pandemin

  Närmare sex av tio företagare uppger att företaget påverkats negativt av pandemin. Men det finns stora skillnader mellan olika branscher. Det är branscher med en stor andel företagare med utländsk bakgrund som drabbats extra hårt. Det framgår av en undersökning som genomförts på uppdrag av Almi.
 4. 25 mars 2021

  Års- och hållbarhetsredovisning 2020

  Nu är års- och hållbarhetsredovisningen för 2020 publicerad.
 5. 23 mars 2021

  Vill skapa Växjös mest kreativa arbetsplats

  Växjöföretaget Bejoynd utvecklar och säljer administrativa system och verktyg riktade till branschen för online-casino och har kunder över hela världen. Jonas Oscarsson som äger Bejoynd sedan hösten 2019 satsar nu på ytterligare tillväxt för företaget och har bland annat kontaktat Almi.