Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 26 september 2023

  VD Mats ord september 2023

  Innovation. Visst är det ett begrepp som kan låta både högtravande, komplicerat och något som bara ett fåtal kan ägna sig åt. Men om vi ska avdramatisera det en aning handlar det ju faktiskt om att förnya och lansera något som inte tänkts ut tidigare. Det vill säga sådant som många av våra företag i Kronoberg..
 2. 26 september 2023

  2023 års SKAPA-pristagare i Kronobergs län

  Nu är årets SKAPA-pristagare i Kronobergs län utsedd och till den nationella finalen skickas ett bolag som erbjuder en digital vårdtjänst och plattform som hjälper vårdgivare att kopplas ihop med patienter. Se vem vinnaren är och läs intervjun här!
 3. 5 september 2023

  Almis vd Britta Burreau har gått bort

  Det är med stor sorg som Almi AB meddelar att vd Britta Burreau har gått bort efter en kort tids sjukdom. Hon blev 59 år.
 4. 22 juni 2023

  VD Mats ord juni 2023

  Ledarskap finns i alla företag – ibland säger vi att det är bra och ibland säger vi att det är mindre bra, men oavsett vilket är det ledarskapet som styr måttet på framgång och utveckling. I praktiken har vi lärt oss att ledarskapet i grund och botten handlar om att...
 5. 22 juni 2023

  Jennie Isberg på GoBrave om ledarskap

  Jennie Isberg blev vd och delägare på GoBrave 2019. Företaget hade sedan starten 2012 växt från att vara en mindre reklambyrå till en fullservicebyrå där många olika kompetenser nu arbetade tillsammans. Ägarna och Jennie såg tillsammans ett behov av att skapa struktur...