Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 19 december 2022

  Riksdagskonferens om kvinnors företagande

  Onsdagen den 14 december var det dags för WomEngages årliga riksdagskonferens där kvinnors företagande diskuterades. Almis vice vd, Sara Brandt, var en av de som deltog i samtalen tillsammans med representanter för näringslivet och riksdagsledamöter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna.
 2. 14 december 2022

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor!

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 19 - 21 april 2023. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 3. 1 december 2022

  Därför behöver ditt företag en digital strategi

  Pandemin är bakom oss men många nya arbetssätt och beteenden vi formade under virusets framfart kvarstår. Inte minst kundernas, som vill fortsätta konsumera via webben. Hur ser utvecklingen ut framöver? Rapporter och prognoser pekar på att konsumenter ser världen som allt mer digital och tar numera för givet att få samma service online som i det fysiska mötet. 
 4. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 5. 8 november 2022

  Almi listar 7 värdefulla tips till dig som företagare i kristider

  Skyhög inflation, galopperande el- och råvarupriser i kombination med höjda räntor. Det är verkligheten många företagare måste tampas med just nu. Men trots utmaningarna finns det en hel del du kan göra för att rida ut stormen och även skapa nya möjligheter!