Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 14 april 2021

  Vill du komma igång med din digitala strategi? Boka tid med Almi!

  Hur kan Almi hjälpa dig att ta vara på digitaliseringens möjligheter? Vi börjar med att titta på nuläge och på hur din framtida målbild ser ut. Tillsammans skapar vi dels en plan för arbetet att nå dessa mål och samtidigt hänga med i...
 2. 14 april 2021

  Låneindikatorn - Stark konjunktur för mindre företag

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling för företagen. Man ser också mycket optimistiskt på den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 8 april 2021

  Utblick LIVE - här hittar du alla sändningarna!

  Under hösten 2020 drog Almi Skåne igång programserien Utblick LIVE. Här får du träffa olika typer av företagare som i samtal med Almirådgivare berättar om hur deras verksamheter lyckats hantera och till och med dra nytta av coronapandemin, samt hur Almi varit med och hjälp företagen under omställningsresan. Du hittar alla avsnitten här!
 4. 29 mars 2021

  Företagare med utländsk bakgrund har drabbats extra hårt av pandemin

  Närmare sex av tio företagare uppger att företaget påverkats negativt av pandemin. Men det finns stora skillnader mellan olika branscher. Det är branscher med en stor andel företagare med utländsk bakgrund som drabbats extra hårt. Det framgår av en undersökning som genomförts på uppdrag av Almi.
 5. 25 mars 2021

  Års- och hållbarhetsredovisning 2020

  Nu är års- och hållbarhetsredovisningen för 2020 publicerad.