Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019 14 oktober 2019

  Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019

  Nu har det avgjorts! Erik Gatenholm, Hector Martinez, Jockum Svanberg och Gusten Danielsson som driver Göteborgsföretaget Cellink blev Årets Företagare i Sverige 2019 under Företagarnas gala på Stockholms stadshus i fredags kväll.
 2. Låneindikatorn Q3 2019 10 oktober 2019

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna

  En kraftigt ökad andel av Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunkturutveckling. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 6 september 2019

  Roligare och lönsammare företagarvardag efter LIFT

  När Öbergs närmade sig 20 år såg grundaren Anders Öberg behov av förändring. Med Almis, 20-årsjubilerande, ledarskaps- och verksamhetsutvecklingsprogram LIFT fick han verktyg och energi för att utveckla företaget till nästa nivå. På de tio år som gått sedan dess har företaget satt de mjuka värdena i...
 4. 6 september 2019

  A-match - investerarforum som ger resultat

  Bara två månader efter A-match bestämde sig Asynjor Värmland att gå in i NBBT. Investerarforumet skapade goda förutsättningar för fortsatt dialog. Stefan Ekman, vd NBBT och erfaren entreprenör, är imponerad av A-match upplägg för pitchande företag.
 5. 6 september 2019

  Erik Fridh ny rådgivare hos Almi

  En genuin vilja att göra nytta för företagen lockade Erik Fridh till Almi. Med erfarenhet från familjeföretag, storföretag på konsumentmarknaden, internationell revisionsbyrå och styrelsearbete blir han nu rådgivare med uppdraget att få företag att utvecklas och växa.